Workshop zintuiglijk schrijven (Bibliotheek Den Haag)

Haiku over eten (volgeboekt)

26 augustus 2021, van 10:00 tot 12:00 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Schrijfworkshop zintuiglijk schrijven voor volwassenen.

Ook dit jaar coronaproof: de Culturele Zomerschool Leidschenveen | Ypenburg. Met vanaf 22 juli gratis inspirerende en kunstzinnige workshops (en een excursie) voor volwassenen en kinderen. Zin in kunst en cultuur in de zomervakantie? Reserveer snel een plekje, u bent van harte welkom!

Haiku
De haiku is een van oorsprong Japanse dichtvorm. Het is een kort, niet-rijmend gedicht van (meestal) 17 lettergrepen in drie regels. In deze praktische workshop gaat u onder leiding van Kathy Mathys schrijven over smaken en geuren, over texturen en geluiden. Zintuiglijk schrijven dus. U schrijft een gedicht en een autobiografisch stukje.

Kathy Mathys
Kathy Mathys is schrijfster, literair journalist en schrijfdocent aan de Schrijversacademie en de Querido Academie. Zij schreef het non-fictieboek Smaak. Een bitterzoete verkenning (2015) en de roman Verdwaaltijd (2018). Momenteel werkt zij aan een nieuwe roman.

Reserveren
Wilt u meedoen met deze schrijfworkshop? Voorkennis is niet nodig. Reserveren is verplicht. U kunt zich aanmelden via onderstaande knop. Deze workshop vindt plaats in bibliotheek LeidschenveenU kunt aan maximaal één activiteit van de zomerschool van bibliotheek Leidschenveen deelnemen.

Filmpje
Tijdens de workshop worden foto’s en een kort filmpje gemaakt, bedoeld voor de afsluiting van de Culturele Zomerschool, de start van het nieuwe culturele seizoen en onze social media kanalen. Door deelname komt u mogelijkerwijs in beeld en geeft u toestemming voor gebruik van deze opnames.

Blijf thuis als je symptomen hebt die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.