Skip to content
  • Bio
  • Mijn boeken
  • Agenda
  • Pers
  • Blog
    • Columns
    • Over schrijven
    • Over eten
    • Over film
    • Over eten in boeken
    • Over boeken
  • Cursus
  • Contact

Kathy Mathys

Schrijfster en schrijfdocent

Een culinair alfabet (Bouillon!)

23 september 201923 september 2019 Kathy Mathys

Voor Bouillon Magazine schreef ik een autobiografisch stuk naar aanleiding van de 70ste verjaardag van M.F.K. Fishers culinaire klassieker An Alphabet for Gourmets. Lees hier meer over mijn culinaire alfabet: Bouillon_64_Een abc

Over eten, Over eten in boeken culinair permalink

Post navigation

Column ‘How to Disappear. Notes on Invisibility in a Time of Transparency’
Elizabeth Strout – Opnieuw Olive (De Standaard)

Nieuwsbrief

Categorieën

  • Agenda
  • Apps
  • Blog
  • Boek
  • Columns
  • Cursus
  • Geen categorie
  • Mijn verhalen
  • Over boeken
  • Over eten
  • Over eten in boeken
  • Over film
  • Over mij
  • Over mijn boeken
  • Over schrijven
  • Pers
  • pictures
  • schrijfcursus
  • schrijftips
  • Smaak: Mijn boek
  • Verdwaaltijd
  • verhalen

Archieven

Nieuwsbrief

Categorieën

Agenda Apps Blog Boek Columns Cursus Geen categorie Mijn verhalen Over boeken Over eten Over eten in boeken Over film Over mij Over mijn boeken Over schrijven Pers pictures schrijfcursus schrijftips Smaak: Mijn boek Verdwaaltijd verhalen

Zoek

Proudly powered by WordPress | Theme: Alizee by aThemes